Muska & Hot Dogs
La 16.5.2026 klo 19
Muska & Hot Dogs
Tuulensuun Palatsi, Hämeenkatu 30, Tampere
Perusliput 32 €, Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät sekä varus- ja siviilipalvelushenkilöt 22 € (sis. narikka)
Show & Dinner-liput 78 € (sis. narikka), Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät sekä varus- ja siviilipalvelushenkilöt 68 €
Lipunhinnat sisältävät vaatesäilytyksen.
Ovet avataan klo 17.
Ruokailu klo 17–19 Show & Dinner -liput ostaneille. HUOM. ruokailu ei ole mahdollista enää esityksen alettua.
Showtime klo 19. Esityksen kesto noin 1 tunti (ei väliaikaa).
Suomalaisen naisrockin uranuurtaja Tuulensuun Palatsissa!
Muska aloitti edelleen jatkuvan laulajauransa vuonna 1969. Hän oli tuolloin ainoa suomalainen naispuolinen rocklaulaja, jonka ohjelmistossa oli mm. Janis Joplinia ja Tina Turneria. Heidän biisejään löytyy keikkaohjelmistosta edelleen.
Lapsuutensa Muska vietti Helsingin Kaivopuistossa, jossa hän jo silloin sai ensikosketuksen rockmusiikkiin. Huvilakadulla oli pieni baari, jonka ulkopuolella Muska kuunteli veljiensä Sammyn ja Kirkan kanssa sieltä kantautuvaa outoa musaa: Elvis Presly, Little Richard ja muut vastaavat. Elettiin 50-luvun loppupuolta ja pienet muusikonalut eivät päässeet vielä sisään asti!
Muskan laulajanura käynnistyi 1960-luvulla, ja vuosina 1969–71 Muska keikkaili Kirkan ja Dannyn kesäkiertueilla. Syksyllä 1971 Muskaa alkoi säestää Hannu ”Hande" Salakan luotsaama legendaarinen Orpheus-yhtye. Hande ja Muska perustivat uuden yhtyeen Muska & Hot Dogs, joka keikkaili paljon 1970-luvun alussa tehden mm. yhteiskiertueita Hurriganesin ja Rauli "Badding" Somerjoen kanssa.
Ensimmäinen single Kirjoita postikorttiin julkaistiin vuonna 1971 ja Lp-levy Muska vuonna 1973. Tältä esikoisalbumilta löytyy legendaarinen Krokotiilirock ja muita covereita mm. Chuk Berryn, Nasarethin, Suzi Quatron ja Sladen kappaleista. Nämä biisit olivat rankkuudessaan suomalaisen naisen esittäminä alkusysäys koko kotimaiselle naisrockille. Levyllä soittivat Albert Järvinen, Pekka Pohjola, Ronnie Österberg ja muita huippumuusikoita.
Tämän jälkeen on julkaistu monia loistavia albumeja: Tää se päivä on, Pienet suuret pojat, Pidä kii ja Kulissit. Viimeisin studiolevy, Majakanvartija, julkaistiin vuonna 2015. Muskalle myönnettiin taiteilijaneläke vuonna 2015.
Muutokset mahdollisia.
Tuotanto: Talo Events
Show & Dinner menu
Vuoden 2026 menumme on luotu yhteisen ruokailuhetken ympärille: illallinen alkaa pöytiin katetulla jaettavien alkupalojen kokonaisuudella, jatkuu keittiömestarimme viimeistelemään lämpimään pääruokaan ja päättyy runsaaseen jälkiruokavalikoimaan, joka tarjoillaan vieraille kauniisti tarjoiluvadeilta.
Alkuruoka – jaettavat alkupalat pöytään katettuna
Illallinen käynnistyy runsaalla ja monipuolisella alkupalojen valikoimalla,
joka on katettu pöytiin. Tarjolla on uunituoretta kaurapatonkia, Palatsin keittiössä ohuiksi viipaleiksi leikattua Napolin salamia ja Parman kinkkua.
Juustojen ystäville tarjoamme, Brie de Meux -juustoa sekä Mouhijärven ylpeyden, Mouhitaler-juustoa. Lisäksi pöytään tuodaan tuoreita oliiveja, marinoituja kirsikkatomaatteja ja buffalo mozzarellaa, grillattua balsamico-kesäkurpitsaa sekä rosmariinisuolalla viimeisteltyjä siitakesieniä Tampereen Messukylästä.
Pääruoka – tarjoillaan lautasannoksena
Palatsin ankka laktoositon ja gluteeniton
Pääruokana tarjoilemme kauniisti paistettua ankan rintafilettä, ja samettisen pehmeää pernod-kastikketta.
Lisukkeina on klassinen duchesse-peruna ja vaniljalla kevyesti maustettu kukkakaalipyree sekä raikasta appelsiinifenkolia.
Jälkiruoka – jaettava jälkiruokavalikoima pöytään katettuna
Illallinen päättyy ylelliseen jälkiruokien valikoimaan, jossa vieraat voivat maistaa ja jakaa useita erilaisia herkkuja.
Tarjoilemme Old Fashioned -suklaakakkua, jonka nostalginen makumaailma ja täyteläinen rakenne vievät ajatukset perinteisten kondiittorien tunnelmaan. Kevyttä vastapainoa tarjoavat värikkäät macarons-leivokset, ja samettinen Red Velvet -kakku, jonka juhlavuutta ei voi olla ihailematta. Kokonaisuuden kruunaa tuulahdus pohjoisesta, hillaleivos, valkosuklaamoussella sekä karamellikastikkeella
Vegaani menu
Alkuruoka – pöytään katetut alkupalat
Illallinen käynnistyy runsaalla ja monipuolisella alkupalojen valikoimalla, joka on katettu pöytiin. Tarjolla on uunituoretta kaurapatonkia, Palatsin keittiössä ohuiksi viipaleiksi leikattua punajuuri carpacciota, piparjuuri kaurancremen sekä punajuurisipsien ja retiisien sekä retiisin versojen kanssa.
Tapasten ystäville tarjoamme tomaattibruchetta leipiä ja ruisnappeja vegaanitäytteellä. Lisäksi pöytään tuodaan tuoreita oliiveja, marinoituja kirsikkatomaatteja ja latva-artisokkaa, grillattua balsamico-kesäkurpitsaa sekä rosmariinisuolalla viimeisteltyjä siitakesieniä Tampereen Messukylästä.
Pääruoka – tarjoillaan lautasannoksena
Palatsin ”baba ganoush”
(Vegaani, Gluteeniton)
Kotimaista luomu teriyaki-nyhtökauraa, Tampereelle kasvatettuja siitakesieniä, paahdettu munakoiso-valkosipulipyreetä, kesäkurpitsa-paprika paistosta ja Penttilän tilan perunarieskaa
Jälkiruoka
Appelsiini-suklaa raakakakkua
(Vegaani, Gluteeniton)
Palatsin keittiössä loihdittu täyteläisen suklainen ja kookoksinen raakakakku tarjoillaan sesongin mukaisilla marjoilla, kandeeratulla appelsiinillä ja vegaanisella vaniljamoussella
Palatsissa haluamme, että jokainen vieras voi nauttia illallisestaan ilman huolta. Mikäli olet gluteeniton tai laktoositon, tai sinulla on jokin muu allergia tai erityistoive, keittiömme luo rajoitteesi huomioivan illallisen, se suunnitellaan niin, että elämyksellisyys, kaunis esillepano ja Palatsin tunnistettava makulinja säilyvät muuttumattomina.
Pyydämme kertomaan ruokavaliostasi ennakkoon ravintola@tuulensuunpalatsi.fi , jotta voimme valmistaa sinulle huolellisesti räätälöidyn kokonaisuuden.