Palatsin uusi vuosi! (K18)
keskiviikkona 31.12.2025 klo 18.30Tuulensuun Palatsi
Liput
Osta liput helposti ja turvallisestiHotellit
Ke 31.12.2025 klo 18–02.30
Palatsin Uusi Vuosi
Tuulensuun Palatsi
Tapahtumaliput 35 € (sis. alkumalja ja narikka)
Show & Dinner -liput 80 € (sis. alkumalja ja narikka)
Ohjelma:
Klo 18 Ovet auki
Klo 18–22 Musiikkiohjelmaa
Klo 18.30 Uuden vuoden illallisen tarjoilu pöytiin alkaa (ennakkoon varanneille)
Klo 22 Bilebändi
Klo 00 Vuosi vaihtuu tyylillä
Klo 00.30 Bilebändi
Klo 02.30 Tilaisuus päättyy
Tervetuloa juhlistamaan vuoden vaihtumista Tuulensuun Palatsin säkenöivään tunnelmaan!
Vaihda vuosi tyylillä! Yksi Tampereen ikonisimmista tapahtumatiloista kutsuu sinut mukaan toivottamaan uuden vuoden tervetulleeksi pukuloiston, hyvän ruuan ja juoman sekä upean seuran ja ohjelman siivittämänä!
Dj:t tanssittavat juhlayleisöä koko illan, pianisti toivottaa juhlavieraat tervetulleeksi jo juhlavassa Lobby Barissa, saksofonisti luo tunnelmaa pitkin iltaa ja bilebändi tanssittaa ennen ja jälkeen vuoden vaihteen!
Pukukoodi: Juhlava
Uuden vuoden juhlava illallinen
Tuulensuun Palatsin tasokas keittiö tarjoilee ennakkovaranneille pöytiin juhlavan illallisen klo 18.30 alkaen. Se alkaa pöytiin katetulla jaettavien alkupalojen kokonaisuudella, jatkuu keittiömestarimme viimeistelemään lämpimään pääruokaan ja päättyy runsaaseen jälkiruokavalikoimaan, joka tarjoillaan vieraille kauniisti tarjoiluvadeilta.
Alkuruoka – jaettavat alkupalat pöytään katettuna:
Illallinen käynnistyy runsaalla ja monipuolisella alkupalojen valikoimalla, joka on katettu pöytiin. Tarjolla on uunituoretta kaurapatonkia, Palatsin keittiössä ohuiksi viipaleiksi leikattua Napolin salamia ja Parman kinkkua. Juustojen ystäville tarjoamme, Brie de Meux -juustoa sekä Mouhijärven ylpeyttä, Mouhitaler-juustoa. Lisäksi pöytään tuodaan tuoreita oliiveja, marinoituja kirsikkatomaatteja ja Buffalo mozzarellaa, grillattua balsamico-kesäkurpitsaa sekä rosmariinisuolalla viimeisteltyjä siitakesieniä Tampereen Messukylästä.
Pääruoka – tarjoillaan lautasannoksena:
Pääruokana tarjoilemme kauniisti paistettua ankan rintafilettä (L, G) ja samettisen pehmeää Pernod-kastiketta. Lisukkeina on klassinen Duchesse-peruna, vaniljalla kevyesti maustettu kukkakaalipyree ja raikasta appelsiinifenkolia.
Jälkiruoka – jaettava jälkiruokavalikoima pöytään katettuna:
Illallinen päättyy ylelliseen jälkiruokien valikoimaan, jossa vieraat voivat maistaa ja jakaa useita erilaisia herkkuja. Tarjoilemme Old Fashioned -suklaakakkua, jonka nostalginen makumaailma ja täyteläinen rakenne vievät ajatukset perinteisten kondiittorien tunnelmaan. Kevyttä vastapainoa tarjoavat värikkäät Macaron-leivokset ja samettinen Red Velvet -kakku, jonka juhlavuutta ei voi olla ihailematta. Kokonaisuuden kruunaa tuulahdus pohjoisesta, hillaleivos valkosuklaamoussella ja karamellikastikkeella.
Mikäli noudatat vegaanista ruokavaliota, olet gluteeniton tai laktoositon, tai sinulla on jokin muu allergia tai erityistoive, keittiömme luo rajoitteesi huomioivan illallisen. Se suunnitellaan niin, että elämyksellisyys, kaunis esillepano ja Tuulensuun Palatsin tunnistettava makulinja säilyvät muuttumattomina. Pyydämme kertomaan ruokavaliostasi ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen ravintola@tuulensuunpalatsi.fi, jotta voimme valmistaa sinulle huolellisesti räätälöidyn kokonaisuuden.
Vegaani menu:
Alkuruoka – pöytään katetut alkupalat
Illallinen käynnistyy runsaalla ja monipuolisella alkupalojen valikoimalla, joka on katettu pöytiin. Tarjolla on uunituoretta kaurapatonkia, Palatsin keittiössä ohuiksi viipaleiksi leikattua punajuuri carpacciota, piparjuuri-kauracremen sekä punajuurisipsien ja retiisien sekä retiisin versojen kanssa. Tapasten ystäville tarjoamme tomaattibruchetta-leipiä ja ruisnappeja vegaanitäytteellä. Lisäksi pöytään tuodaan tuoreita oliiveja, marinoituja kirsikkatomaatteja ja latva-artisokkaa, grillattua balsamicokesäkurpitsaa sekä rosmariinisuolalla viimeisteltyjä siitakesieniä Tampereen Messukylästä.
Pääruoka
Palatsin ”baba ganoush” (V, G)
Kotimaista luomu teriyaki-nyhtökauraa, Tampereelle kasvatettuja siitakesieniä, paahdettu munakoiso-valkosipulipyreetä, kesäkurpitsa-paprikapaistosta ja Penttilän tilan perunarieskaa.
Jälkiruoka
Appelsiini-suklaa raakakakkua (V, G)
Palatsin keittiössä loihdittu täyteläisen suklainen ja kookoksinen raakakakku tarjoillaan sesongin mukaisilla marjoilla, kandeeratulla appelsiinillä ja vegaanisella vaniljamoussella.
Muutokset mahdollisia.
Tuotanto: Tampere Live
Palatsin Uusi Vuosi
Tuulensuun Palatsi
Tapahtumaliput 35 € (sis. alkumalja ja narikka)
Show & Dinner -liput 80 € (sis. alkumalja ja narikka)
Ohjelma:
Klo 18 Ovet auki
Klo 18–22 Musiikkiohjelmaa
Klo 18.30 Uuden vuoden illallisen tarjoilu pöytiin alkaa (ennakkoon varanneille)
Klo 22 Bilebändi
Klo 00 Vuosi vaihtuu tyylillä
Klo 00.30 Bilebändi
Klo 02.30 Tilaisuus päättyy
Tervetuloa juhlistamaan vuoden vaihtumista Tuulensuun Palatsin säkenöivään tunnelmaan!
Vaihda vuosi tyylillä! Yksi Tampereen ikonisimmista tapahtumatiloista kutsuu sinut mukaan toivottamaan uuden vuoden tervetulleeksi pukuloiston, hyvän ruuan ja juoman sekä upean seuran ja ohjelman siivittämänä!
Dj:t tanssittavat juhlayleisöä koko illan, pianisti toivottaa juhlavieraat tervetulleeksi jo juhlavassa Lobby Barissa, saksofonisti luo tunnelmaa pitkin iltaa ja bilebändi tanssittaa ennen ja jälkeen vuoden vaihteen!
Pukukoodi: Juhlava
Uuden vuoden juhlava illallinen
Tuulensuun Palatsin tasokas keittiö tarjoilee ennakkovaranneille pöytiin juhlavan illallisen klo 18.30 alkaen. Se alkaa pöytiin katetulla jaettavien alkupalojen kokonaisuudella, jatkuu keittiömestarimme viimeistelemään lämpimään pääruokaan ja päättyy runsaaseen jälkiruokavalikoimaan, joka tarjoillaan vieraille kauniisti tarjoiluvadeilta.
Alkuruoka – jaettavat alkupalat pöytään katettuna:
Illallinen käynnistyy runsaalla ja monipuolisella alkupalojen valikoimalla, joka on katettu pöytiin. Tarjolla on uunituoretta kaurapatonkia, Palatsin keittiössä ohuiksi viipaleiksi leikattua Napolin salamia ja Parman kinkkua. Juustojen ystäville tarjoamme, Brie de Meux -juustoa sekä Mouhijärven ylpeyttä, Mouhitaler-juustoa. Lisäksi pöytään tuodaan tuoreita oliiveja, marinoituja kirsikkatomaatteja ja Buffalo mozzarellaa, grillattua balsamico-kesäkurpitsaa sekä rosmariinisuolalla viimeisteltyjä siitakesieniä Tampereen Messukylästä.
Pääruoka – tarjoillaan lautasannoksena:
Pääruokana tarjoilemme kauniisti paistettua ankan rintafilettä (L, G) ja samettisen pehmeää Pernod-kastiketta. Lisukkeina on klassinen Duchesse-peruna, vaniljalla kevyesti maustettu kukkakaalipyree ja raikasta appelsiinifenkolia.
Jälkiruoka – jaettava jälkiruokavalikoima pöytään katettuna:
Illallinen päättyy ylelliseen jälkiruokien valikoimaan, jossa vieraat voivat maistaa ja jakaa useita erilaisia herkkuja. Tarjoilemme Old Fashioned -suklaakakkua, jonka nostalginen makumaailma ja täyteläinen rakenne vievät ajatukset perinteisten kondiittorien tunnelmaan. Kevyttä vastapainoa tarjoavat värikkäät Macaron-leivokset ja samettinen Red Velvet -kakku, jonka juhlavuutta ei voi olla ihailematta. Kokonaisuuden kruunaa tuulahdus pohjoisesta, hillaleivos valkosuklaamoussella ja karamellikastikkeella.
Mikäli noudatat vegaanista ruokavaliota, olet gluteeniton tai laktoositon, tai sinulla on jokin muu allergia tai erityistoive, keittiömme luo rajoitteesi huomioivan illallisen. Se suunnitellaan niin, että elämyksellisyys, kaunis esillepano ja Tuulensuun Palatsin tunnistettava makulinja säilyvät muuttumattomina. Pyydämme kertomaan ruokavaliostasi ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen ravintola@tuulensuunpalatsi.fi, jotta voimme valmistaa sinulle huolellisesti räätälöidyn kokonaisuuden.
Vegaani menu:
Alkuruoka – pöytään katetut alkupalat
Illallinen käynnistyy runsaalla ja monipuolisella alkupalojen valikoimalla, joka on katettu pöytiin. Tarjolla on uunituoretta kaurapatonkia, Palatsin keittiössä ohuiksi viipaleiksi leikattua punajuuri carpacciota, piparjuuri-kauracremen sekä punajuurisipsien ja retiisien sekä retiisin versojen kanssa. Tapasten ystäville tarjoamme tomaattibruchetta-leipiä ja ruisnappeja vegaanitäytteellä. Lisäksi pöytään tuodaan tuoreita oliiveja, marinoituja kirsikkatomaatteja ja latva-artisokkaa, grillattua balsamicokesäkurpitsaa sekä rosmariinisuolalla viimeisteltyjä siitakesieniä Tampereen Messukylästä.
Pääruoka
Palatsin ”baba ganoush” (V, G)
Kotimaista luomu teriyaki-nyhtökauraa, Tampereelle kasvatettuja siitakesieniä, paahdettu munakoiso-valkosipulipyreetä, kesäkurpitsa-paprikapaistosta ja Penttilän tilan perunarieskaa.
Jälkiruoka
Appelsiini-suklaa raakakakkua (V, G)
Palatsin keittiössä loihdittu täyteläisen suklainen ja kookoksinen raakakakku tarjoillaan sesongin mukaisilla marjoilla, kandeeratulla appelsiinillä ja vegaanisella vaniljamoussella.
Muutokset mahdollisia.
Tuotanto: Tampere Live